Skriv ut den här sidan

Jobba hos oss

Vi har cirka 9 000 listade patienter och 30 medarbetare.

Vi har bra kommunikationer till vår vårdcentral både från centrala Stockholm och till närförorter. I vårt uppdrag ingår även att tillhandahålla läkarresurser till barnavårdcentralen (BVC) och hemsjukvård.

Vi är en akademisk vårdcentral (AVC) med målsättning att höja vårdkvaliteten, patientsäkerhet, utbildning samt bedriva forskning. Detta för att få landstingsdriven vård i frontlinjen. AVC bygger på samverkan mellan de enskilda högskolorna, Karolinska Institutet och Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Vi har 4 specialister i allmänmedicin, 3 ST-läkare, AT-läkare, vikarierande läkare, 4 distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Dessutom arbetar här kurator, sekreterare. Vi har en mycket god stämning mellan alla som arbetar hos oss vilket främjas av ett nära samarbete mellan alla personalkategorier.

Är du intresserad av forskning, utveckling och utbildning finns goda möjligheter här. Vid intresse kan AKA-uppdrag (adjungerad klinisk adjunkt) erbjudas under en period. Utbildning och fortbildning är en viktig del av vårdcentralens mål för att upprätthålla hög kompetens och kvalitet.